[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] spalanie zależy od nogi ale przy mojej nodze pali mi obecnie 9 litrów LPG ale 90% to miasto i krótkie odcinki nie raz ale i tak jest już lepiej bo palił 10 ale teraz udało się zejść i będę próbował nieco jeszcze obniżyć spalanie choć i tak jest bardzo zadowalające w trasie z 6 litrów spali mi zapewne [link do oferty na Olx wygasł] choć liczba wyświetleń niepokoi mnie
Pierwsze Seicento bym odpuścił, bo ma progi zawalone czymś czarnym, co po pierwsze kiepsko wygląda (lewa strona), a po drugie, ch...a wie co pod tym jest. Palio od handlarza
Śpiący policjant - bezpieczne spowalniacze Jak skutecznie uspokoić ruch drogowy? Sprawdzoną i popularną metodą jest montaż progów prędkościowych na drogach. To rozwiązanie ma wiele zalet – wymusza na kierowcach ograniczenie prędkości, powoduje mniejsze ...
Toyota Hilux Tonka – nowy monster truck powstanie w Australii W zeszłym roku projektanci Toyota Australia zyskali światowy rozgłos dzięki koncepcyjnej Toyocie 86 Shooting Brake. Teraz zespół poszedł za ciosem i rozpoczął prace nad samochodem, który w każdym Australijczyku ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.