REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie ustawiałem w wyszukiwarce filtru na typ właściciela, po prostu ustawiłem widełki cenowe, lokalizację i przeglądałem.Barol napisał(a):Wogóle niewiem dlaczego szukasz aut z komisu a nie bezpośrednio od własciciela?.
Ten ponownie ze względu na LPG i OK wyposażenie, ale niepokoi mnie duży przebieg i rocznik '91.mike napisał(a):[link do oferty na Olx wygasł]
LPG, i wyposażenie spoko, tylko ciekaw jestem czy wszystkie części są w tak dobrym stanie. Nie podoba mi się wnętrze i deska rozdzielcza, ale to szczegół. Sprzedawca mówi że mało pali - to prawda? Trochę daleko mam też do Tarnowskich Gór.Krzychu napisał(a):[link do oferty na Olx wygasł]
Nie opisał wyposażenia, musiałbym się o to dopytać. Martwi mnie wzmianka o łożysku, "niewbity gaz", i przerejestrowywanie. LPG zawsze na plus. Brzydki kolor ale trudnoBarol napisał(a):[link do oferty na Olx wygasł] - rozmawiałem ze sprzedającym,auto niby ok do jazdy,przegląd do końca roku,OC jeszcze na 2miesiące.
Krzychu napisał(a):http://olx.pl/oferta/seat-cordoba-ladny-i-zadbany-CID5-IDgbqpd.html#9ad7e4a754
Te trzy zostawiłem na koniec przez to że są bez gazu - dałem priorytet autom z LPG.Krzychu napisał(a):[link do oferty na Olx wygasł] poproś o lepsze fotki
[link do oferty na Olx wygasł]
To tak na szybko
Okazał się bardzo komunikatywny i chętnie opowiadał o wszelkich problemach i naprawach jakie wykonywał. Jutro spotykam się z nim na oględziny i jazdę próbną - bez zobowiązań, poprzeglądam jeszcze jakieś oferty na które natrafię.TFSI napisał(a):Jeszcze całkiem niezła Ibiza [link do oferty na Olx wygasł]