Piotr932 napisał(a):Czyli jeżeli zamontuję mu gaz, to spalanie będzie rzędu 15l/100km lpg? To trochę za dużo chyba.
Ale skąd ten wniosek??? Wysłałem Ci raporty... Samochód nie ma określonych ram spalania. Ja w trasie zszedłem BMW e36 2.8 na 6 litrów z hakiem/100 km, a alfą romeo 147 1.6 TS na trasie zrobiłem 23 litry/100 km. Różnica była taka że bmw jechałem na piątce z baaardzo lekko wciśniętym gazem bo mieliśmy "dużo za dużo czasu" i chcieliśmy zobaczyć ile spali przy takiej jeździe, a alfą się baaardzo śpieszyłem. Wszystko zależy od Twojej nogi!!!
Przy takim budżecie nie lepiej kupić już z zamontowaną instalacją? zrobisz przegląd po zakupie, wymienisz zużyte elementy, wyjdzie na pewno taniej. Ciotka ostatnio sprzedała za 1900 zł Corsę B, 1.5 D(wolnossący) 1997 rok, samochód garażowany, z dobrą blacharką i w sumie wszystko w nim działało(inna sprawa, że golas kompletny), może coś w tym stylu?
Zużycie paliwa na biegu jałowym Ile spala przeciętnie osobowe auto podczas pracy silnika na wolnych obrotach? Wiadomo, że różnice między ciepłym, a zimnym silnikiem są spore, więc przyjmijmy że silnik nagrzany jest do 90 stopni. Czasami lubię zostawić ...
Podłączanie akumulatora – przeczytaj, zanim popełnisz błąd Z pozoru prosta czynność, jaką jest podłączanie akumulatora, może doprowadzić do awarii i niebezpiecznych sytuacji. Oczywiście tylko wtedy, gdy nie będziemy przestrzegać odpowiednich zasad! Dlatego warto dowiedzieć się, jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.