30 Sie 2017, 20:07
Eh, jakieś rady jak rozpoznać watry kupna samochód? Tak jak Wy to robicie?
Oglądam głównie patrze na wygląd, czy nie widać rdzy, kolor wszystkich blach jest taki sam i inne. Samochody ktore mi się podobają to głownie jakieś golfy 4, audi a4 b5 najlepiej w kombi, fiaty stilo, mondeo mk3, alfy romeo i wiem o ich awaryjnosci, jakieś rovery, skody w sedanie albo kombi, passaty b4, focusy.
Dla mnie jest ważne by silnik długo wytrzymał, tapicerka nie była w jakieś głupie wzorki, deska rozdzielcza wyglądała naprawdę dobrze bez takiej nie wiem jak to nazwać " karbowanej skóry" ? jak w tych starszych autach, kształty samochodu w miare obłe. Z wyposażenia konieczna klimatyzacja i mile widziane sterowanie radiem z kierownicy, szyberdach, abs konieczne, elektryczne lusterka oczywiście po za abs i klimatyzacją wszystko jest opcjonalne. Watpię ze znajde jakiś samochód do takiej kwoty, ale widziałem ładnego mondeo tylko dziwnie tani zastanawiam się czemu xD
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wiem że mam strasznie wygórowane oczekiwania.
Automat mi nie przeszkadza pewnie droższy w utrzymaniu, stary to pewnie zawodny, i sam wołałbym manualną ale jeśli wszystko z nim w porządku.