Pierwszy samochód dla kobiety do 8 tysiecy

24 Sty 2016, 13:31

Ta pierwsza srebrna po dzwonie z przodu i nawet widać że cały przód jest jaśniejszy od reszty.
Czarna ładna obejrzyj :wink:

Odnośnie klimy to zalecane jest aby co jakiś czas nawet w zimie ją włączyć aby troszkę pochodziła. Więc po prostu ją włącz i zobacz jak pracuje. Jeśli będzie wytarty wałek na sprężarce lub łożyska będą na ukończeniu to na pewno to usłyszysz. Jeśli na obrotomierzu obroty po włączeniu klimy delikatnie nie spadną to również jest coś nie tak.
Inna sprawa ma się z klimatronikiem którego poniżej 4stopni nie da się włączyć.
Dobrym sposobem może być podjechanie do serwisu klimatyzacji i zrobienie testu szczelności a potem negocjować cenę bryki o koszt tej usługi bądź koszt naprawy usterki. Czynnikiem ułatwiającym ten sposób jest fakt że koszt serwisu/sprawdzenia klimy zimą jest niższy z racji mniejszego ruchu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Sty 2016, 22:50

dziękuje wszystkim za odpowiedź, kupiłam tą czarną z podanego przeze mnie linku. Udało się sporo zejść z ceny ponieważ ludziom zależało na sprzedaży. Samochód w bardzo dobrym stanie jak na te lata + klima jest dużym plusem. Spotkało mnie również miłe zaskoczenie na autostradzie bo jak na ten silnik rozwija całkiem fajną prędkość. :D
daryyyja
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Nie mam