REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Spychu1993 napisał(a):Panowie, niestety wstrzymałem się z zakupem Lanosa. Na stacji diagnostycznej wyszło kilka problemów. Największym z nich były wypociny na silniku. Wyciek jest mikroskopijny i ciężko go zlokalizować.
yeti65 napisał(a):Spychu1993 napisał(a):Panowie, niestety wstrzymałem się z zakupem Lanosa. Na stacji diagnostycznej wyszło kilka problemów. Największym z nich były wypociny na silniku. Wyciek jest mikroskopijny i ciężko go zlokalizować.
No tak,mikroskopijny wyciek,to naprawdę bardzo poważny problem
Jak tak będziesz podchodził do sprawy,to masz wielkie szanse wpakować się na prawdziwą minę
Tutaj masz ładną Lagune [link do oferty na Olx wygasł] ... 43288d93f2 i zostanie kasa na montaż lpg.
Czytaj więcej pierwszy-samochod-dla-studenta-5000-6000zl-vt80188-15.htm#postingbox#ixzz3N61TiRxM
Spychu1993 napisał(a): To jest chore, że niektórzy się dziwią gdy nie zdecyduję się na zakup, bo przecież wyciek jest malutki.
Barol napisał(a):Zobacz na tą Lagune co wrzuciłem,auto od nowości w jednych rękach,serwisowane w ASO więc można sprawdzić historie,sprzedający zgadza sie na kontrole na stacji więc raczej wie co ma.
yeti65 napisał(a):Spychu1993 napisał(a): To jest chore, że niektórzy się dziwią gdy nie zdecyduję się na zakup, bo przecież wyciek jest malutki.
Chore to jest to ,że Ty za taką cenę chcesz super stan,a taki super stan to jest możliwy tylko u handlarza Powodzenia życzę
Spychu1993 napisał(a):Za taką cenę kupię Seicento w bdb stanie