REKLAMA
Witam, za niedługo zaczynam kurs na prawko i przychodzi moment zastanowienia się nad pierwszym samochodem. Zawsze marzyłem o mustangu lub chevrolecie camaro, jednak te samochody są zbyt drogie .
Długo już się zastanawiam i mam coraz większy mętlik w głowie. Pomyślałem o mazdzie rx8 ale spalanie wykluczyło ten samochód. Oprócz tego kuszą mnie jednak te amerykańce jak cadillac CTS około 2005r lub Chlysler 300c też podobny rocznik, a także dodge Dart (już jednak nieco poza budżetem) Polecacie coś przyjaciele, chociaż jakieś typy ,żebym mógł poogarniać i poczytać o tych samochodach.
Chcę posiadać jednak unikatowy i mało widywalny samochód, wolałbym ,żeby był raczej mniejszy niż większy, ten cadillac czy chlysler już nieco za duże. Może być 2-osobowy i sportowy ale wolałbym 4 lub 5. Wszystko oprócz kombi i zdejmowanych dachów. silnik max 3,0 najlepiej jednak mniejszy. Chcę żeby samochód miał te około 200 koni i nie spalał więcej niż 11-12L. Budżet to 30 tyś. Ale samochód może być rówież za 10 czy 15tyś jeśli jest godny uwagi i rzadko widywany. Sorki, że się tak rozpisałem.
Pozdrawiam.