TypeR trzyma moc jak diabeł, jest u mnie w rodzinie takowy katowany przez wujka niemiłosiernie, a z silnikiem nic. E60 z podstawowym dieslem szału nigdzie nie robi... Przecież nie mówię o 535d
Z tej dwójki Merc lepszy - mocniejszy silnik o fajniejszej charakterystyce (aczkolwiek będzie więcej palił), bardzij komfortowe zawieszenie - to szczególnie w mieście, na trasie takich dziur już nie ma
![Smile :)]()
Oba się dobrze prowadzą - BMW pewnie trochę lepiej, ale nie sądzę żeby to była bardzo wyczuwalna różnica (nie jechałem C W203 więc nie chcę na siłę mędrkować)
[ Dodano: 14 Styczeń 2011, 16:05 ]Kris30cm napisał(a):Pytanie: Na który ludzie BD zwracać bardziej uwagę?
Szczerze? Na żadnego. Są za stare, za tanie i zbyt popularne żeby ludzie się za nimi oglądali. Żeby ludzie na niego ludzie zwracali uwagę masz do wyboru 2 opcje:
1. Do Merca albo BMW za 35tys. zł zamontować spoiler wielkości deski do prasowania, niebieskie neony pod zawieszeniem, błyszczące felgi 23", siatke dasz na przedni spoiler, dasz potrójne końcówki wydechu i turbo-gwizdek.
2. Kupić auto nie za 35tys. zł, a za 350, dajmy na to BMW M3 albo X6, ewentualnie jakieś skromne Porsche lub Infiniti FX.
W 1 przypadku będą się oglądali z politowaniem, w drugim z zazdrości
![Smile :)]()