Pierwszy samochód do 4500zł

10 Sie 2013, 16:34

To ładnie auta potaniały :shock: jeszcze w tym roku był jakiś watek że za 6000zł ciężko dostać Civica VI a tu prosze :shock:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Sie 2013, 18:18

Civica VI gen. 3d hb, coupe i sedana za 6tys. dość ciężko dostać w bardzo dobrym stanie (chociaż to już nie jest norma, bo za ile można sprzedawać 17 letnie autka), 5d hb spokojnie się kupi zwłaszcza z tym drewnopodobnym materiałem w środku. Ja za swoją VIg. coupe 2 miesiące temu zapłaciłem po lekkich negocjacjach 5800 a autko w całkiem niezłym stanie jest i dość ciężko dostać coupete, która nie była przekatowana.. oj sporo się naoglądałem takich co były cacy a po jeździe próbnej nie miałem nawet co rozmawiać dalej :) Nie oszukujmy się, silniki non vtec nie są szczytami techniki hondy to też drogie nie są.

Prawda jest taka, jak się poszuka, to się znajdzie. Każdy chce sprzedać swój samochód i nie każdy będzie czekał aż ktoś kupi jego staruszka za 8 tys tylko zejdzie z ceną.
Citron
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Prawo jazdy: 02 03 2010
Auto: Lexus IS250 II
Silnik: 2.5 V6
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2006

10 Sie 2013, 18:25

za 4,5 tys będzie ci ciężko kupić dobry samochód, chyba że celujesz w seicento, renault megane ok 1999r czy Golfa 3 , bo niestety inne auta są już droższe... :/ w tej cenie też dobrze sprawdz auto żeby się na minę nie wpakować ja moje auto kupiłem w komisie
Didek
Nowicjusz

Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: BMW 3
Silnik: 2.0
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

10 Sie 2013, 19:42

No ja bym nie kupił Civica VI za 5k. Zobacz tą
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

23 Sie 2013, 12:36

No ładna ale nie to województwo :) i to jest V gen, nie chciałbym też wydać wszystkiego na sam samochód bo na pewno sie zdarzą jakieś nieprzewidziane wydatki
marcin9512
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 05 2013
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Na obcej drodze w okresie Wakacyjnym
    Okres wakacji to czas wielkich wyjazdów. Często przygotowania do nich trwają cały rok, a czasami decyzja o kierunku wyprawy podejmowana jest spontanicznie i w ostatniej chwili. Przed każdą podróżą musimy jednak ...