Kupilem go. Blacha rewelacja, zero ognisk rdzy. Przejechalem calosc dokladnie miernikiem i wszystko oryginal. Silnikowo wydaje sie bardzo dobrze ale przejechalem dopiero niecale 50km zobaczymy co bedzie dalej. Okazalo sie ze jezdzil nim jakis dyrektorek. Przebieg autentyczny to 350 tys. Elementy jak na taki przebieg w naprawde dobrej kondycji. Mam nadzieje ze nie bedzie niespodzianek. Do wymiany na starcie rozrzad, klocki
Zastanawiam sie nad zwrotem samochodu. Sprzedawca ukryl przebieg , sprawdzialem dopiero w domu i nie wiem czy nie przeplacilem. Co byscie zrobili na moim miejscu ?
On kupil samochod od duzej firmy maju. W kwietniu byl robiony przeglad i na https://historiapojazdu.gov.pl jest wyraznie napisane 350 tys. ( nie moglem tego sprawdzic u niego bo strona jest wiekszosc czasu przeciazona) ma wystawione 2 aukcje na ktorych wyraznie jest napisane, ze przebieg to198~ tys. Co wiecej to nie jest osoba prywatna tylko zarejestrowany komis. Jak wszyscy wiemy za krecenie licznika sa kary ale w zyciu bym nie pomyslal ze komis sobie pozwoli na takie rzeczy. (rozumiem chociaz nie akceptuje jak ktos przekrecil licznik wczesniej przed 2014 ale jakim igorantem trzeba byc zeby to ukryc majac swiadomosc ze w przyszlosci to sprawdze)
Renault Berlinette Alpine A110 i trochę historii w sporcie Berlinette A110 zaprezentował Jean Rédélé na salonie samochodowym w Paryżu w 1962 roku. Samochód wzorowany na modelu Alpine A108 zyskał na stylu i stał się bardziej rasowy za sprawą bardziej płaskiej ...
Z tymi samochodami właściciele nie chcą się rozstawać W zestawieniu 10 modeli, które ich pierwsi właściciele posiadają najdłużej, znalazły się wyłącznie japońskie samochody. Zdecydowanie prym wiedzie Toyota z 5 modelami, w czołówce są też Subaru, Lexus i trzy Hondy. ...
Jak gość sprzedawał jako prywatny właściciel to nic nie zrobisz. Po prostu powie, że nie wiedział i już. Na umowie w końcu podpisałem punkt o tym, że zapoznałeś się ze stanem pojazdu Jako firma/komis itp. musi znać samochód i jak zataił przebieg to możesz się ubiegać o zwrot
Jak jest w dobrym stanie to go sobie zostaw,póżniej jak będziesz sprzedawał to wspomnisz o tym że licznik był kręcony tylko większość jak usłyszy ponad 350tys to zawróci się na pięcie bez oglądania.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Zwrocilem bez zadnych problemow. Facet sie chyba troche wystraszyl. Nie wspomne o tym jaki mu bylo wstyd. Nie wiedzial ze mozna sprawdzic przebieg na stronie. Niestety nadal pozostaje bez samochodu i poszukiwania trwaja. Mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nic przeciwko jesli bede w tym temacie wrzucal samochody ktore mnie zainteresuja. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc
1.8 90km miało TDCI a nie TDDI więc ktoś tu trochę niewie co ma może przez tylną klape która pewnie pochodzi z innego modelu. W dodatku kilka różnych odcieni lakieru na tym Focusie jest. 406 coupe był wielokrotnie wałkowany na forum i dobre egzemplarze to wydatek około 8000zł minimum.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Kieł napisał(a):to nie jest TDDI tak jak w opisie?
Może i masz rację. Zasugerowałem się emblematem na klapie ale dokładnie nie widać literek Barol TDDI miało 75/90 TDCI 90/115 Było jeszcze TD 90 ale bardzo rzadko występowało
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.