Pierwszy samochod do 9000zl na dojazd do szloly czasami.....

06 Sie 2009, 22:36

zdecydowanie peugeot 106 lub nissan micra , clio ale ja bym brał peugeota :) chociaż jak chcesz w miare nowsze auto to daewoo matiz :D
KamilMilkowski
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

07 Sie 2009, 09:47

Probowalem wczoraj dzwonic do tego goscia od żółtej ibizy ktora mi wyslales ale albo mial wylaczony tel albo nie odbieral ;/ dzis jeszcze bede probowal dzwonic do niego.

[ Dodano: Pią Sie 07, 2009 09:53 ]
a własnie co do tej ibizy [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] która mi wyslales to nie rozumiem dlaczego ona ma kierownice sklejona tasma izolacyjna ;/ troszke mnie to nie przekonuje do niej i ten rozleciany gril ;/ ja nie wiem moze to sa drobnostki bo za bardzo sie na tym nie znam a wiem ze jakiegos cudownego samochodu nie kupie za ta kase

[ Dodano: Pią Sie 07, 2009 10:15 ]
a co byście powiedzieli o tej ibizie ?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

bo za ta kase to chyba nic innego w Diesel nie kupie niz ibiza lub vw golf III
kamil3k1991
Nowicjusz

Miejscowość: ok Żywca

07 Sie 2009, 21:22

ja znalazłem astre II [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ale nie wiem czy nie za tania jakby było z nią wszystko dobrze to była by bardzo dobra propozycja
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III

07 Sie 2009, 21:39

a powiedz mi astra 2 ma juz blache ocynk??
drakula
Nowicjusz

Miejscowość: małopolska

08 Sie 2009, 00:03

no właśnie ja ją już też znalazlem i kolega przyszly mechanik :P mówil ze za taka kase to lepiej sie nie pakowac w taki samochód ktory jest dosyc duzo ponizej sredniej ceny tego modelu bo cos z nim napewno nie tak ze tyle kosztuje ale zawsze mozna akurat dobrze trafic .
a co powiecie o tej ibizie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
wedlug mnie ok ale czy napewno ??
kamil3k1991
Nowicjusz

Miejscowość: ok Żywca

13 Sie 2009, 23:04

mysle ze do zbicia,kurde nie bylo mnie przez pare dni no ponad tydzien a tematow do nadrabiania no i pare ciekawych Ibiz na necie doszlo,a ja tak spytam czy koniecznie musi byc Ibiza?? Ja zaproponuje jeszcze cos innego przykladowo
Golf
Astra
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gruba odzież, a nurkowanie podczas hamowania
    Gdy na zewnątrz panują niskie temperatury, większość osób wsiada do samochodu w zimowym ubraniu, często składającym się z wielu warstw. Nie jest to jednak ani wygodne, ani bezpieczne, szczególne w przypadku ...