Pilnie czekam pomożecie?

03 Lut 2009, 19:53

Witam. NIe wiedziałem gdzie ten temat umieścic. Mam taki problem chce sie dowiedziec po rejestracji skad jest dany samochód ale sęk w tym ze to stara rejestracja (czarne blachy) Dlatego pytam sie was moze ktos wie skad jest ta rejestracja (chodzi mi o gmne , powiat) a może jest jakis wykaz starych rejestracji. Oto ta rejestracja LWT.
Pozdrawiam
Kasiolae
Nowicjusz

03 Lut 2009, 20:25

Pilnie odpowiadam :lol: - może tu http://rejestracje.uctb.pl/tablice.php? ... gi&idgw=23
P.s znalazłem to za Ciebie w minute pytając Pana GOOGLE :evil:
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

04 Lut 2009, 13:11

Już patrzyłem, na tej stronce, ale powtarzam, że to jakas stara rejestracja samochodowa LWT i nie mogę jej nigdzie znalezc :(. Moze wy mi pomożecie?
Kasiolae
Nowicjusz

04 Lut 2009, 13:39

LW,to tablice z Łodzi.
Pan Google i wikipedia - http://pl.wikipedia.org/wiki/Polskie_ta ... estracyjne
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

04 Lut 2009, 16:24

Wiem już, że to łódzkie woj. Nie mogę znalezc tylko jaki to powiat albo miasto?? LW to Łódź a T? co oznacza?
Kasiolae
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Hyundai podejmuje współpracę z 4mobility - carsharing
    Hyundai przekazał flotę samochodów i30 nowej generacji, w ramach kontraktu z firmą 4Mobility, oferującą usługi wynajmu samochodów w systemie carsharing. Rozbudowanie floty o samochody marki Hyundai wpisuje się ...