Witam. NIe wiedziałem gdzie ten temat umieścic. Mam taki problem chce sie dowiedziec po rejestracji skad jest dany samochód ale sęk w tym ze to stara rejestracja (czarne blachy) Dlatego pytam sie was moze ktos wie skad jest ta rejestracja (chodzi mi o gmne , powiat) a może jest jakis wykaz starych rejestracji. Oto ta rejestracja LWT.
Pozdrawiam
Zadaszenie na samochody - wiaty samochodowe - MURATOR doradza Z pewnych względów nie chcesz lub nie możesz wybudować garażu na swojej posesji? Ciekawą alternatywą dla niego będą wiaty samochodowe. W kolekcji MURATORA znajdziesz najlepsze gotowe propozycje, dzięki którym ...
BMW 1602 Electric (1972) - samochód elektryczny Począwszy od 1969 r. BMW skonstruowało dwa eksperymentalne pojazdy na podstawie BMW serii 02 w celu przetestowania właściwości napędu elektrycznego w praktyce. Funkcję manualnej skrzyni biegów przejął silnik bocznikowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.