Witam mam taki oto problem wymieniłem termostat w moim oplu, problem wygląda tak że w mieście w miarę trzyma temperaturę niestety w trasie temperatura spada na niebieskie pole ,przestaje grzać z dmuchawy,
Grucha320 napisał(a):coraz bardziej myślę że ten termostat jest po prostu uszkodzony
Wszystko na to wskazuje. Masz na niego paragon i gwarancję? Lepiej by było wymienić na taki innej sprawdzonej firmy ale nie wiem czy w tym przypadku jest to możliwe.
Na co zwrócić uwagę przy kupnie używanego samochodu? Przy zakupie używanego samochodu warto zwrócić uwagę na wiele różnych czynników które opisujemy w tym artykule. Jeżeli nie jesteśmy na siłach sami w pełni zweryfikować stanu samochodu bo np. nie ...
Opel Zafira Tourer 1,6 CDTI najbardziej wydajny turbo diesel CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra to całkowicie nowy i najbardziej ekologiczny silnik w historii firmy, który zadebiutuje w Genewie w modelu Zafira Tourer. Zastosowanie technologii "BlueInjection" SCR (selektywna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.