Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
inaczej, tu chodzi bardziej o wydajność sprzetu niż jakość, samo granie dla naszych uszu nie będzie do wychwycenia ale mając super sprzęt nawet możesz nie wykrzesać oczekiwanego efektu. Poprawisz fabrykę i tyle ale nie ma co oczekiwać car audio na w miarę pro poziomie. Sam tego używałem i moje oczekiwania spełniło.glinio napisał(a):No i właśnie o jakość chodzi- pytanie czy dla "normalnych" uszu będzie to słyszalne?
Jak nie ma tam zbyt dużej wilgoci to raczej z leżenia nic mu się nie stało przez taki czas.glinio napisał(a):GZTA 2255X-B Ground Zero- mam nadzieję, że jeszcze gra bo leży z pół roku bezużyteczny w piwnicy
Najlepszy by był taki od razu z wyjściami RCA wtedy wszystko ładnie się spina.glinio napisał(a):Dlatego zastanawiam sią nad radioodtwarzaczem.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki CITROEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne CITROEN