Kolego, jedno co mogę Ci powiedzieć, że masz za duze wymagania jak na auto za 4 tys. włacznie z wszelkimi opłatami. I mogę Ci powiedzieć, że nic nadzwyczajnego nie kupisz w tej kwocie, a tym bardziej w dobrym stanie, bezwypadkowe może się uda dostać, niekręcone, z tym to różnie bywa. Ale znaleźć coś na pewno sie znajdzie, tylko nie myśl sobie, że będzie to coś nadzwyczajngo
![Wink :wink:]()
No więc do rzeczy, ja na sam początek zaproponowałbym Ci Forda Fiestę III generacji, jak mówisz 4 osobowe, to powinno wystarczyć. Powiedzmy, że za te 3 tys. dostaniesz już coś w miarę, a reszte kasy zostawisz sobie na ubezpiecznie rejestracje i na ewentualne rzeczy do zrobienia w aucie. Takie autko wydaje mi się, ze powinno wystarczyć Ci w zupełności na te dojazdy do szkoły, czy czasami dalszą wyprawę, choc przed takową porządnie sprawdziłbym autko. Z częściami jakby co do Fiesty nie powinno być problemu, bo jest to autko dość powszechne, dużo tego jeździ po drogach. Ewentualnie można pomyśleć o jakims Fiacie CC, tylko moze byc troche mały, jeśli mówisz, że 4 osoby. Ewentualnie jeśli nie masz uprzedzeń to moze jakiś Polonez. Tylko tutaj nic nie powiem, bo za dużo nie miałem styczności z tym jakże znanym autkiem
![Laughing :lol:]()
To tyle z mojej strony, moze inni koledzy maja jakieś ciekawsze propozycje
![Wink :wink:]()
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.