REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
artur73 napisał(a):Nie dostałbyś mandatu... Wiem co mówię..!
Pamiętaj,że na forum są ludzie różnych profesji...
Ja bym podniósł rękę w geście "dzięki".
fourup napisał(a):artur73 napisał(a):Nie dostałbyś mandatu... Wiem co mówię..!
Pamiętaj,że na forum są ludzie różnych profesji...
Ja bym podniósł rękę w geście "dzięki".
Czyżby Twoja aktualna ilość postów (997) powinna nas naprowadzić na zawód przez Ciebie wykonywany?
artur73 napisał(a):Panowie !!! Mam nadzieję,że nie będziecie mnie traktować na forum jak trędowatego. Nie jestem nadętym szeryfem.Jednocześnie moimi postami zaprzeczam obiegowej opinii o tym ,że jeden umie czytać a drugi pisać.Dlatego patrol to dwójka...
Poza tym punkt widzenia innych kierowców jest katalizatorem mojego postępowania w pracy,zachowania na drodze a teraz dodatkowo szczególną uwagę zwrócę na zapalanie świateł...
Oj, chyba Cię trochę poniosło...Look@p napisał(a):w wielu przypadkach do Policji trafiaja zwykle c...y,co to na podwórku byli bici przez dziewczyny i do 14 lat kápali sie z mama w wannie.....wiec ida do policji zeby pokazac jacy to oni sa mocni
Look@p napisał(a):Ja mam swoje zdanie....w wielu przypadkach do Policji trafiaja zwykle c...y,co to na podwórku byli bici przez dziewczyny i do 14 lat kápali sie z mama w wannie.....wiec ida do policji zeby pokazac jacy to oni sa mocni....i to pewnie ONI wlasnie pokazuja miedzy innymi na drogach swoje oblicze....ale tez jest wielu dobrych Policjantów-mam taka nadzieje
eaxene napisał(a):Specyficzne dla policjantów jest tylko to, że wstawiają nam mandaty