Jeśli chodzi o Fabie to moge Ci troche na jej temat powiedzieć, ponieważ mam taką właśnie z 2003 roku. Nie mam żadnego porównania jeśli chodzi o SC(chodzi mi o przestrzeń w środku) ale na pewno bedzie lepiej
![Mr. Green :mrgreen:]()
. 4 osoby przewieziesz z palcem w nosie ale jakbyś miał zabrać jeszcze jakieś zakupy nie mówiąc już o jakiś bagażach to polecam zainwestować w hak i jakąś przyczepke.
![Mr. Green :mrgreen:]()
Od razu moge Ci odradzić silnik 1.2, ponieważ nie daje on rady, tzn. do poruszania sie po miescie jest idealny i z włączoną klimą spali Ci pewnie 7l, ale jakakolwiek dalsza podróż odpada. Co kilkadziesiąt tysiecy należy wymieniać gumki od stabilizatorów, ponieważ strasznie trzeszczą, ale na szczeście jest to groszowa sprawa. Jeśli chodzi o materiały, które zostały użyte w wewnatrz to są one adekwatne do ceny
![Laughing :lol:]()
Nie jest za dobrze, plastyki nie są zbyt przyjemne w dotyku ale tragedii nie ma. A jeśli chodzi o wygląd zewnetrzny to wiadomo, że każdemu podoba sie coś innego, ale jak dla mnie nie ma ładniejszego autka w tej klasie.