Polonez caro sprzęgło???

01 Kwi 2009, 21:36

Witam mam pytani sprzegło mi łapie od połowy chciałbym aby łapało tak 1cm od podłogi czy ta modyfikacja niesie za soba jakies problemy i czy wystarczy poluzowac srubke regulacyjna spegła???
adas080988
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chorzów
  • 01 Kwi 2009, 23:09

adas080988 napisał(a):Witam mam pytani sprzegło mi łapie od połowy chciałbym aby łapało tak 1cm od podłogi czy ta modyfikacja niesie za soba jakies problemy i czy wystarczy poluzowac srubke regulacyjna spegła???

Jeśli tak zrobisz będziesz miał kłopoty z wkładaniem 1 i R. Biegi będą ciężno wchodziły i skrzynia Będzie miała darmowego dentyste. Brrrrrrrrrr
    Nic lepiej nie rusz. Sprzęgło masz dobrze ustawione Jeśli Ci nie zgrzytają biegi i Się nie ślizga np. Jak palisz gumy to kręcą się koła a nie ślizgz sprzęgło. Lej benzynke i śmigaj. Pozdro
    BANAN23
    Początkujący

Miejscowość: Jabłonna Lacka
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

AutoSalon - Bass i Tuning Show, Lublin 2012 / relacja
      W dniach od 21 do 22 kwietnia 2012 roku w Centrum Targowm Międzynarodowych Targów Lubelskich odbyła się kolejna edycja Targów Motoryzacyjnych AUTOSALON i Targi Tuningowe - Car Audio BASS&TUNING SHOW. Wiosenne ...
      Lexus UX z najwyższymi wynikami w testach zderzeniowych
      Amerykański ośrodek badawczy Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) sprawdził poziom bezpieczeństwa nowego Lexusa UX. Konstrukcja crossovera i zainstalowane w nim systemy bezpieczeństwa okazały się tak skuteczne, że ...