Witam mam problem odnośnie zakupu poduszki pod skrzynia biegów do rzadkiego modelu Honda Stream z 2 litrowym silnikiem i-vtec z automatyczna skrzynia biegów. Problem jest w tym ze bylem juz w 2 sieciowych sklepach i niemoga mi tej poduszki dolnej tej z tylu zdjecie zalaczam. Jesli mogl by ktos pokazac mi takiej samej poduszki gdzie ja kupie lub mial kiedys stycznosc prosze o pomoc nawet nie potrafie w tej chwili jej zamowic w zaden sposob nie pasuja mi te z allegro i ebaya. Z gory dzieki
Przyglądam się na te zdjęcia i wydaje mi się że powinieneś poszukać poduszki skrzyni ale po kodzie silnik wtedy może coś dopasujesz skoro po modelu auta jest ciężko. Jeżeli chodzi o samą poduszkę to myślę że jej kształt jest mniej więcej taki jak tu https://goo.gl/1Mgb8q
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Wartość rezydualna, czyli co zrobić, żeby jak najmniej stracić Samochody tracą na wartości najbardziej w ciągu pierwszych trzech lat eksploatacji. Po tym okresie cena auta spada nawet do 40 proc. jego wartości początkowej. Jeśli jest to intensywnie eksploatowany samochód firmowy, który ...
Stylowy kabriolet Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.