Pomoc przy zakupie poduszki Honda Stream

03 Wrz 2018, 15:51

Pomoc przy zakupie poduszki Honda Stream Pomoc przy zakupie poduszki Honda Stream

Witam mam problem odnośnie zakupu poduszki pod skrzynia biegów do rzadkiego modelu Honda Stream z 2 litrowym silnikiem i-vtec z automatyczna skrzynia biegów.
Problem jest w tym ze bylem juz w 2 sieciowych sklepach i niemoga mi tej poduszki dolnej tej z tylu zdjecie zalaczam. Jesli mogl by ktos pokazac mi takiej samej poduszki gdzie ja kupie lub mial kiedys stycznosc prosze o pomoc nawet nie potrafie w tej chwili jej zamowic w zaden sposob nie pasuja mi te z allegro i ebaya. Z gory dzieki
WojtasStream
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Miejscowość: Kołobrzeg
Prawo jazdy: 0- 0-2011
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Honda Stream Vtec
Silnik: K20A1, 156KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: MPV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2003

03 Wrz 2018, 15:53

Czy to jest moze ta czesc ???
[link do Intercars wygasł]
WojtasStream
Nowicjusz

04 Wrz 2018, 16:14

https://allegro.pl/honda-stream-01-podu ... ml#thumb/2
Takie cos jeszcze znalazlem wyglada na to samo czy nie ! Prosze o pomoc n8echce kupic zlego a juz zwlekam z wymiana..
WojtasStream
Nowicjusz

06 Wrz 2018, 10:14

Przyglądam się na te zdjęcia i wydaje mi się że powinieneś poszukać poduszki skrzyni ale po kodzie silnik wtedy może coś dopasujesz skoro po modelu auta jest ciężko. Jeżeli chodzi o samą poduszkę to myślę że jej kształt jest mniej więcej taki jak tu https://goo.gl/1Mgb8q

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Stylowy kabriolet
    Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...