Pomoc w wyborze auta ! Prosze pomozcie-zalezy mi na czasie !

15 Lip 2009, 17:36

Mówisz, żeby nie był zbyt kuszący dla złodzieji. Pozatym nie ma szans znaleźć passata lub mondeo z przebiegiem do 100tys. Rozejrzyj sie za Laguną po FL, te są już godne polecenia. A może Focus 2. Dobre autko, fajnie sie prowadzi.
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło

16 Lip 2009, 21:57

Volvo napisał(a):Mówisz, żeby nie był zbyt kuszący dla złodzieji. Pozatym nie ma szans znaleźć passata lub mondeo z przebiegiem do 100tys. Rozejrzyj sie za Laguną po FL, te są już godne polecenia. A może Focus 2. Dobre autko, fajnie sie prowadzi.

CO jest złego w przebiegach ponad 100 a nawet ponad 200 tyś-lepszy passat z 300 tys niż np citroen ze 100 tyś km-silnik silnikowi nierówny a auta z mini przebiegiem to przekrętka albo co gorsza niedotarty niedzielny szrot-bez urazy ale wiem co moowie bo trochę tego obrociłem
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

17 Lip 2009, 12:39

No dla mnie nie ma nic złego w większych przebiegach, ale autor wątku mówi o taki przebiegu. Sam jeżdże 3-letnim autem z przebiegiem ponad 200tys. Ale nic sie z nim nie dzieje bo to było auto firmowe w Niemczech, jeździło tylko po autostradach, serwisowane, wszystko wymieniane na oryginalnych częściach. Ale niestety w Polsce ludzie są naiwni i wolą kupić auto które na liczniku ma 100tys. a w rzeczywistości 3 razy więcej niż od uczciwego sprzedawcy z przebiegiem 200tys.
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło

17 Lip 2009, 17:11

spojrz na stronke w moim podpisie; facet Ci doradzi, bez wzgelu na to czy bedziesz chcial kupic cos z nim czy bez niego; jest uczciwy i doradzi Ci cos. Pozdrawiam!
alex84
Nowicjusz

Miejscowość: Szkocja

20 Lip 2009, 15:27

Witam, odrzuciłem na samym początku Peugeota, ale jednak chyba postawię na Peugeota 307(od 2004-5r. do 100tys.) w kolorze niebieskim, hatchback(mało na aukcjach ;/).
Czy opłaca się ciągnąć z zagranicy?
bo nie wiem czy szukać tutaj czy lepiej coś sprowadzić?
jak jest z tym modelem? chyba do 28tys. PLN się znajdzie :|

znalazłem na aukcjach z 2(ale 1 prawd. bity, a drugi 2 drzwiowy;/)
power26
Nowicjusz

Miejscowość: slask

27 Lip 2009, 21:03

Astre iii odrzuciles rozumiem-auto ladne w dizlu spoko 1.7 daje rade!
Ale zadowole Cie odpowiedzia na pytanie-wybor jaki mozesz podjac to ford focus 2006 dizel z silnikiem 1.6-zadowoli cie na maxa-gwarantuje-ekonomiczny malo zawodny pieknie sie prowadzi-duzo miejsca w srodku hatchback-jak sam jezdzisz i z kims jest super wyborem.
jimmas
Nowicjusz

Miejscowość: Lubsko