Witam wszystkich. Poszukuje samochodu w granicach 5-6tys. Zastanawialem sie nad VW golf IV, Audi A3, Peugeot 307, Renault Megane I. Mianowicie chodzi o to, aby auto było 4/5 drzwiowe, w srodku nie bylo takie kanciaste jak np. audi 80. Oczywiscie w miare mało awaryjne, spalanie nie za duze, najlepiej do 7-8l. Z góry dziękuję za pomoc
Piesi po zmierzchu obowiązkowo z odblaskami Pieszy który będzie się poruszał po zmierzchu po drodze poza terenem zabudowanym, będzie miał obowiązek noszenia elementów odblaskowych tak zakłada nowelizacja Prawa o ruchu drogowym, która została podpisana ...
Z wszystkich tych co wymieniłeś to tylko Megane bo reszta to będą padła a nie auta do jazdy i to spalanie to jedynie autka z małym silnikiem typu Punto II,Seicento,Corsa B,Polo III itd.
To zależy co w jakim stanie się kupi. Ja kupiłem ticowca i z początku włożyłem w niego ponad tysiaka razem z wymianami płynów więc wywaliłem 4tysiaki ale teraz jeżdżę nim 3 lata i żadnych awarii Wiadomo jak to przy zakupie samochodu trzeba mieć odłożone na wymiany płynów i podstawowych rzeczy
Podzielam zdanie Forumowiczów, za kwotę 6 tyś zł nie kupisz ani Golfa IV ani tym bardziej Audi A3,wiec to modele można sobie darować. Corsa,Brava z instalacją LPG- jak najbardziej tak i trafisz na zadbany model.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.