Seaciki

02 Maj 2013, 21:00

Witam!
Mam prośbę, czy mógłby ktoś zajrzeć w te linkacze i ocenić, napisać ew. uwagi co do tych samochodów, bo sam zabardzo obeznanym nie jestem, a przymierzam sie do kupna seata ibizy ( podoba mi sie :)). Ogólne uwagi itp, jesli jeszcze jakieś usterki zdarzaja sie w tym samochodzie to też. i jeszcze jedno pytanie do tej nr 4 czy to jest cena już po oplatach jak myslicie? Oczywiscie bede dzwonil ale nie dzis juz :P

DZIEKI !!!
1.
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

2.
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

3.

4.
pawellb2
Obserwowany

Auto: niemam

02 Maj 2013, 21:18

Dałbym sobie spokój z tymi świeżo sprowadzonymi przez handlarzy dieslami mającymi śmiesznie niski przebieg jak na swój wiek.
kejran
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW 5
Silnik: 2.0
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Elektryczny Land Cruiser pracuje w kopalni miedzi
    Toyota Land Cruiser w wersji elektrycznej już jest – na razie w Australii. Niezniszczalna terenówka Toyoty, bardzo chętnie wykorzystywana w przemyśle ciężkim – w wersji elektrycznej okazała się idealnym ...