REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
W tym budżecie który masz będzie to auto które nie słynie z jakości wykonania wnętrza za to jest dosyć proste i nie powinno sprawiać wielu problemów. Co do silników to myślę że z 1.8 nie powinieneś mieć większych problemów ale tu chyba moc nie będzie taka jak byś chciał.Sanepidos napisał(a):mitsubishi lancer (nie evo) wyglada fajnie ale czytałem ze wykonanie i silnik dosyć kiepskie i buczy ale nie wiem jak to w rzeczywistości
Sanepidos napisał(a):A co powiesz na temat alfy Romeo 159? Zaciekawiło mnie to auto ale im dłużej czytam posty na grupie na fb tym bardziej od tego pomysłu odchodzę, w sumie alfa Brera tez całkiem ciekawie wyglada, wyposażenie tez ma całkiem niezłe - na moje, nie wiem jak dla innych.
quel napisał(a):59 to dobry wybór tylko opcje są 2, obie w dieslu 1.9 lub 2.4 jtd. Ponadczasowa linia, niezłe wyposażenie, ale tak jak ktoś wyżej wspomniał potrafią zaskoczyć albo kompletną bezawaryjnością albo irytującymi usterkami(drobnymi). 2.4 jtd(200km) po programie okolice 240km, więc twój max praktycznie bez wysiłku.
szybki napisał(a):Tia to może przybliż nam ile kosztuje zrobienie papierowego zawiasu, ile kosztują np.wtryski, ile kosztują wadliwe przewody klimy, ile kosztuje rdzewiejąca przednia belka na ktorą są zapisy, ile kosztuje zrobienie progów... w sumie duperlki ale fajnie znać ceny
quel napisał(a):No tak zapomniałem, progi, wtryski, elementy zawieszenia itd wymieniamy przy okazji corocznego serwisu olejoweg
quel napisał(a):Nie będę brnąć w głupią dyskusję, jeszcze z modem... Jak rozumiem autor chce robić ponad 200km, chyba zdaje sobie sprawę, że to najczęściej nie są tanie zabawy?
Czekam też na Twoją propozycję.
Invi napisał(a):Oczywiście trzeba się liczyć z wkładem na start i nie mówimy tu o pakiecie startowym, przede wszystkim zawias. Finalnie wyjdzie 20