Pomóżcie chce kupić ale nie wiem co :(!!!:/

14 Sty 2009, 18:57

Witam
Zkładałem już kilka tematów jakie auto powinienem kupić... były to przymiarki ... ale nagle bach!!!! musze w końcu kupić i to maxymalnie w przeciągu miesiąca:/ powiem krótko na auto chce przeznaczyć 20k. auto do 16k + 4k na opłaty . Odpada Fiat, daewoo ... musi to być sedan, pojemność max do 2,2 niechce bardzo starego auta max 10,11 letnie. moje typy: Mitsubishi Carisma 1,8gdi , Passat b5 (tylko nie wiem czy tej gotówce znajde dobrą sztuke)Auto do użytku codziennego miejskiego. poddajcie mi jakieś propozycje wszystkie rozważę. dzięki z góry pzdr:)
Boże chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi,
z wrogami sam sobie poradze...
danstan
Nowicjusz

22 Sty 2009, 08:58

Może mondeo? Jest tanie w zakupie i ekonomiczne,a jeżdzi się super! 1,8l Pali na sekwencji 9,5l gazu.
Można też rozglądnąc się za Mercedesem C.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

22 Sty 2009, 10:43

Można też rozglądnąc się za Mercedesem C.

A znajdziesz w takich pieniądzach 10letnią c-klase?
Carisma dobry wybór szczególnie silnik 1,8GDI, możesz się też zastanowić nad seatem toledo II.
pirlo333
Początkujący

22 Sty 2009, 11:15

W tym przedziale cenowym jest wiele B5 ale musisz szczególnie uważać na stan bo wiele z nich jest bitych, szybko odpicowanych i sprowadzonych do nas także trzeba uważać. Ja gdybym miał taką kwotę na wydanie szukałbym czegoś innego np Ford Focus chociaż w sedanie niezbyt ładny ;p, Nissan Primera, Mitsubishi Galant, Seat Toledo/Cordoba albo Toyota Avensis. Może jakaś propozycja Ci się spodoba :)

pozdrawiam
Creus
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: CT
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Leon 1M
Silnik: 1.9 TDI 110 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003