Pomóżcie kobiecie kupic auto max 35 tys ale lepiej mniej

01 Kwi 2009, 19:12

każdy ma swoje zdanie, ja tylko wypowiedziałem swoje :lol: a decyzja i tak należy do Ciebie ;)
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

01 Kwi 2009, 19:21

bbr86 napisał(a):każdy ma swoje zdanie, ja tylko wypowiedziałem swoje :lol: a decyzja i tak należy do Ciebie ;)

wiem , wiem ,tylko to nie takie proste... ;)

co myśisz o tym ?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Mitra
Nowicjusz

02 Kwi 2009, 07:53

No niestety za grosze tutaj nie da się jezdzic i kupowac częsci.Dlatego decydując się na Volvo musisz świadomie zdecydowac czy chcesz w razie potrzeby ponosic większe koszty...Oczywiście nie ma co demonizowac,bo awaryjnośc tej marki nie jest duża ale i tak zawsze coś wymieniac trzeba,gdyż auto się zużywa w naturalny sposób.
No ta Octavia byłaby zapewne tańsza w utrzymaniu...
Mam jeszcze do Ciebie pytanie ,bo nurtuje mnie to co napisałaś o swoim owczarku,że jest "poniemiecki". Czy to oznacza że jest on tak stary,że pamięta okupację i jego ojcem jest wracający do siebie i pobity niemiecki wilczur weteran..? :) :D :mrgreen:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

02 Kwi 2009, 08:26

otóż to - Octavia będzie tańsza, a zaproponowałem Volvo - ponieważ, jest to tak niesamowicie obszerne auto, że śmiało wejdą 2 psy i jeszcze 2 wózki ;)
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Kwi 2009, 10:23

artur - po niemiecki bo po owczarku niemieckim ( matka ) ojca nikt nigdy nie widział.. możne to był i weteran..ale wydaje mi sie ze raczej jakis ulicznych burd :P
bbr86 , wiem jakie obszerne jest volvo v70 , na moich oczach kumpel zapakował do niego wielkie kolonialne biurko - to mnie ruszyło... miedzy innymi oczywiście.
Mitra
Nowicjusz

02 Kwi 2009, 10:58

Nadal podoba mi się ta Altea...
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Aygo 2018 facelifting
    Toyota Aygo to japoński bestseller, opracowany z myślą o europejskim rynku w studiu projektowym Toyoty ED2 we Francji. Druga generacja tego modelu zadebiutowała w 2014 roku, a w 2018 roku auto przeszło gruntowny facelifting. ...
    BMW 520d EfficientDynamics Edition BluePerformance
    Przyjazny dla środowiska, zrównoważony ekologicznie, nowatorski – oto atrybuty, jakimi musi wyróżniać się zwycięzca w tej kategorii. Najlepsze pod tym względem okazało się BMW 520d EfficientDynamics Edition ...

02 Kwi 2009, 12:15

altea ładne auto i bardzo fajne, ale nie jest wcale bardzo pojemne - jeśli chodzi o bagażnik ! bo miejsca dla pasażerów są super komfortowe i przestronne ale bagażnik 409 l w porównaniu 575 volvo - sama oceń :) wg mnie ten Seacik jest super, ale jest bardziej lifestylowy niż użytkowy ;)
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika