REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):Jak rok wytrzyma bez korozji to już dziekuj bogu a Ty o dwóch mówisz.
Ty miałeś jedną a ja lepiłem dziesiątki czasami 2 razy w roku te same auta bo gość robił nadkola a za pół roku z drzwiami przyjeżdzał, zresztą opinia o korozji nie wzięła się z bajek i jedynie fascynaci tacy jak Ty gadają głupoty że to super auta i nie rdzewieją. Ale nie o tym temat wiec koniec......fate napisał(a):Nie prawda mialem 3 lata i sprzedałem w niezmienionym nienaruszonym przez tlenek stanie, co prawda amerykaniec zabezpieczony w fabryce antykoryzyjnie,
Kao napisał(a):jedynie fascynaci tacy jak Ty gadają głupoty że to super auta i nie rdzewieją.
fate napisał(a):Mazda lubia brać olej , Z Mazda szczegolna uwage trzeba zwrocic na korozje, 2 na 3 egzemplarze które ogladałem miały problemy ma za o bardzo pojemny bagażnik i super wyposażenie w tej kwocie upolujesz polifta z 6cio biegowa skrzynią w manualu