Pomóżcie wycenić szkodę

15 Mar 2013, 09:06

Moja kochana wyjeżdżała dziś z parkingu tak energicznie, że tyłem walnęła w zaparkowane Audi.
Sama strzaskała zderzak i tylną lampę, a gościowi z audi wgniotła.
Audi niestety jest wgniecione tuż za tylnymi drzwiami, same drzwi na brzegu lekko zadarte do góry, lakier oczywiście w tych miejscach porysowany (patrz foto). :cry:
Potraficie ocenić ile może kosztować naprawa takich usterek w Audi? Bo przyznam że utrata zniżek u ubezpieczyciela jest mało zachęcającą wizją...
Ostatnio edytowany przez ArteK, 18 Mar 2013, 00:10, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Linki do zdjęć były nie aktualne i zostały usunięte.
ciul90
Obserwowany

Auto: monocykl
Rok produkcji: 1996
  • 16 Mar 2013, 08:46

Z tego co widzę nie ma aż takiej tragedii,zadrapanie nie wydaje się być duże,ani wgniecenie głębokie. Ciężko mi powiedzieć ile może wynieść naprawa,dobrze byłoby udać się do zakładu blacharskiego lub lakiernika aby wycenił szkodę.
    ZmienOlej
    Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 1991
    Auto: BMW M3
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

W gąszczu znaków drogowych - interpretacja przepisów
      Każdy kierowca jest zobligowany, aby stosować się do znaków drogowych. To bardzo ważny element ruchu drogowego, który z wielu przyczyn może być lekceważony i niezauważany przez kierowców. Za niezastosowanie ...
      Zdejmij nogę z gazu i zobacz więcej...
      Nadmierna prędkość grozi nie tylko otrzymaniem mandatu. Warto wiedzieć, że zbyt szybka jazda daje kierowcy mniej czasu na reakcję, a także ogranicza jego pole widzenia. Statystycznie z powodu nadmiernej prędkości każdego ...