Moj trochę już zmęczony życiem Leon chyba potrzebuje trochę serca. Myślę nad zakupem preparatu, który ma za zadanie zregenerować w jakimś stopniu układ, nazywa się Ceramizer. Wyczytałem na stronie, ze pomaga odbudować i zabezpieczyć te elementy w silniku, które narażone są na bezpośredni kontakt w innym pracującym elementem. Może ktoś z Was próbował już takiej metody i tego specyfiku?
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Aplikacja "Mazda6" dla urządzeń Apple i z systemu Android Aplikacja prezentująca najnowszą Mazdę6 dostępna jest już dla użytkowników w Polsce. Umożliwia zapoznanie się z nowym modelem, który ze swoją wspaniałą stylizacją KODO i wysoce wydajną technologią SKYACTIV gotów ...
Niestety, różne produkty mają różną skuteczność, jedne bardzo dobrą, a inne prędzej zaszkodzą niż pomogą. Ja naciąłem się już wielkrotnie i z perspektywy wiem, że najbardziej opłaca się lać Ceramizator. Najlepiej zamawiać bezpośrednio u producenta (na ceramizator.pl).
no z ceramizatorem to prawda, w końcu polecali mi go nawet na warsztacie, a tam chyba wiedzą co mówią ten prepareat mi się zresztą sprawdza. co do innych, to nie wiem nic, więc nie pomogę...
No właśnie, jakie tak naprawdę są skutki Ceramizatora na silnik? Czy ktoś może mi powiedzieć? Słyszałem pochwalne opinie, no ale nie wiem.., Póki co leję Ceramizator tylko jako uszlachetniacz do paliwa, sporo zmniejsza mi spalanie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.