Witam zacznijmy od tego że mam na auto przeznaczone 15 Tysięcy .
[ oczywiście myśle o przerejestrowaniu auta na mnie , o wymianach płynów itp . wiadomka o co chodzi . ]
Dylemat polega na tym iż szukam auta. Jeździłem renault , Peugotem , no i miałem Astre ;D ale to jednak nie to .
i teraz potrzebował bym rady kogoś ogarniętego i chętnego do pomocy [ piszę to do ludzi którzy zaraz wyskoczą poszukaj , pogoogluj itp ;P ]
oczywiście mógł bym grzebać na forum ale cóż auta i ich ceny ulegają zmianie więc zaczniemy tu
a więc szukamy auta do 15 tysięcy tak jak pisałem dobrze by było gdyby starczyło na potrzebne wydatki po zakupie [ ubezpieczenie można wziąć zawsze na raty ;D ] , chciałbym żeby auto było wygodne,i ładnie wyglądało , żeby ktoś mi zaraz nie wyskoczył z jakimś maluchem ;D . Co najważniejsze chciałbym żeby to auto nie wymagało odrazu wkładu własnego (CZYTAJ . chce kupić i jeździć nie kupić i odrazu robić ) no i żeby się nie psuło za często co by nie spędziło więcej czasu u mechanika niż w moich rękach .
BARDZO podoba mi się bmw e46 i teraz mam pytanie do znawców . fanatyków itp.
Jak to jest z Tym BMW i silnikiem Diesel ponieważ SŁYSZAŁEM [ nie wykluczam ze to mogła być pomyłka ] że e46 w dieslu ma bardzo słabe silniki i może to być zły wybór
![Smutny :(]()
. więc jak to jest
![Uśmiechnięty :)]()
? fajnie by było gdyby ktoś się wydpowiedział .
podoba mi się również audi a3 lub a 4 , o ! Passat też jest ładny
tak co do gustu mniej więcej żeby łatwiej było coś doradzić
a więc w skrócie :
- 15 tysięcy złotych [ na wsio . ] [jak przekroczymy lekko tę sume myśle że doskrobie pare złotych ]
-4/5 drzwi [ irytuje mnie wypuszczanie kogoś przez fotel]
- max spalanie myśle tak 8 no do 9 l
-jak to każdy pisze bez awaryjne
- no i myśle że nie zastare
- odpalało bez problemu w nasze ostre polskie zimy .
jeśli macie jakieś pytania do mnie smiało odpowiem na wszystkie !
BŁAGAM POMÓŻCIE
![Smutny :(]()
. !
do przyszłego zbawcy :
chciałbym żeby Twoja odpowiedź nie brzmiała kup A3 bo jest ładna tylko żebyś podał mi dlaczego akurat auto które Ty radzisz będzie dobre i wymienił wszyściutko co możesz
[ w skrócie uzasadnij ]