Poszukiwania wydarzeń moto-sportowych

06 Cze 2015, 18:04

Witajcie!

Jako że mieszkam i studiuję na obczyźnie, odczuwam dość sporą nostalgię za wszelkiego typu eventami motoryzacyjnymi. Mieszkam w Maastricht, a moja znajomość holenderskiego jest niestety bardzo ograniczona. Stąd pojawia się moje pytanie, czy zna ktoś może kalendarium wydarzeń motoryzacyjnych w Europie? Bądź jakiekolwiek źródło informacji o takowych eventach w mojej okolicy?

Pozdrawiam

EDIT: Ups, dopiero teraz zauważyłem iż umieściłem temat w złym dziale, prosiłbym o przeniesienie :)
Xenoth
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 05 2014
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Audi A6 C6
Silnik: 2.0 TDI 170km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

10 Cze 2015, 11:59

Mogę Ci podać kalendarz motoryzacyjny z imprezami w Polsce. Jeżeli chodzi o taki z zagranicznymi eventami to niestety nie wiem czy jest coś takiego.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Z4: roadster przyszłości
    Nowe elementy zewnętrzne, staranne modyfikacje we wnętrzu, nowy pakiet wyposażenia i nowy podstawowy wariant silnikowy BMW Z4 powodują, że na salonie NAIAS 2013 w Detroit samochód będzie wyglądał jeszcze bardziej atrakcyjnie ...
    Cyfrowe lusterko wsteczne - Lexus LS
    Piąta generacja Lexusa LS wyposażona jest w wiele elektronicznych udogodnień, takich jak pakiet bezpieczeństwa czynnego z funkcjami automatycznego prowadzenia czy 24-calowy, kolorowy wyświetlacz HUD. Łatwą do przeoczenia, ...