REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
aaddixx napisał(a):Nastawiony jestem na niemieckie auto
Kao napisał(a):silniki z turbo niestety słabe panewki
Saab niestety dość drogi w utrzymaniu w stosunku do reszty i te nieszczęsne panewki w silnikach turbo
Kao napisał(a):Z ciekawostek niby mówią że w tych poliftowych silnikach z turbo W saabie i oplu coś tam poprawili z tymi panewkami ale dalej słychać że często to robią także chyba nieprawda.
nie to całkiem co innego. W Volvo masz 5 cylindrów 20 V silnik opracowany z udziałem Porsche. Co do ogłoszenia, na pierwszy rzut oka wygląda ładnie ale można dostrzec że było robione coś z tyłem bo (szczeliny miedzi błotnikami) i coś z przodem, znaczne różnice odcieni lakieru szczególnie prawy błotnik do przednich drzwi. Na fotelu wydaje się pęknięty szew co świadczy o tym że przebieg ma dużo wyższy. A tak ogólnie to handlarze wiedzą jak przygotować auto do sprzedania żeby ładnie wyglądałyaaddixx napisał(a):Tak na marginesie 2,4 170 w volvo to ta sama jednostka która można spotkać w audi np? / ponoć dobre )
aaddixx napisał(a):Tak na marginesie 2,4 170 w volvo to ta sama jednostka która można spotkać w audi np? / ponoć dobre
aaddixx napisał(a):Jak wyglądają koszty części do s40 czy s60?
Kao napisał(a):A czytałeś co napisałem dalej???
Kao napisał(a):
Z ciekawostek niby mówią że w tych poliftowych silnikach z turbo W saabie i oplu coś tam poprawili z tymi panewkami ale dalej słychać że często to robią także chyba nieprawda.