Potrzebuje czegoś takiego jak maluch?

czy cena maluchów wzrosła??

Tak
3
38%
Nie
4
50%
Niewjem
0
Brak głosów
Są za drogie
1
13%
Razem głosów : 8

06 Lut 2009, 12:14

Potrzebuje czegoś takiego jak maluch tylko z mocniejszym silnikiem chodzi mi o coś tak taniego jak maluch np 700zł i z tanimi częściami bo chciałem zrobić mu porządny tuning jakie auta proponujecie??
skorpion-sko
Nowicjusz

Miejscowość: Zelów

06 Lut 2009, 21:13

Za kwotę około 700-1000 złotych kupisz przeważnie złom. Maluch to chyba jedyna opcja. Możesz oblukać jeszcze jakieś stare graty, tylko, że jeśli są teraz na chodzie to i tak w najbliższym czasie czeka cie remont silnika. O co ci chodzi z tym tuningiem, masz zamiar przerobić silnik, czy tylko wizualka?

[link do oferty na Allegro wygasł]

opcjonalnie taki złom możesz wyczaić. Tylko, że jako podłoże pod tuning to to jest najgorsze co może być. Lepiej dozbierać kilka tysięcy, a nie się pakować w graty za czasów stanu wojennego ;)
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

07 Lut 2009, 09:33

za tą kwote możesz kupić opla corse a silnik 1.2 albo 1.4 ja mam z tym słabszym silnikiem ale bez problemu 120 120 km/h wyciągnie wiem że to nie jest rewelacja i maluchem może wyciągniesz tyle samo tyle że w corsie jest więcej miejsca no i fakt faktem jest to że lepeij by ci było poczekać i odłożyć sobie więcej kasy niż takie graty kupować, ale jak dobrze popatrzysz to może jeszcze jakiegoś wysłużonego cieniasa dorwiesz
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

07 Lut 2009, 09:38

popatrzałem na post kolegi wyżej i moge ci polecić jeszcze favorit jest szybsza bo wyciągnie nawet 150 km/h i są tanie części do tego autka wiem bo rozbiłem takie auto siostrze
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

07 Lut 2009, 13:11

Z tuningiem chodzi mi o to że chce go poprzerabiać optycznie i morzliwje jak najbardziej zwiększyć osiągi oryginalnego silnika
dzięki za wszystkie odpowiedzi postaram się coś znaleść
skorpion-sko
Nowicjusz

Miejscowość: Zelów

07 Lut 2009, 21:28

Do Tuningu to polecam Seicento 0.9l lub lepiej 1.1l kolor: żółta perła itd. itp. :) no ale kaski do takiego SC musiałbyś trochę dołożyć :) nie wiem w jakich granicach teraz Seicento stoją ...
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak i gdzie kupić części do samochodu?
    Każdy kierowca, niezależnie od tego, jakiego auta jest właścicielem, staje przed koniecznością zakupu nowych części do samochodu. Zazwyczaj jest to wynik normalnej eksploatacji części, a czasem jest to wymuszone przez kolizję ...