Potrzebuje czegoś takiego jak maluch?

czy cena maluchów wzrosła??

Tak
3
38%
Nie
4
50%
Niewjem
0
Brak głosów
Są za drogie
1
13%
Razem głosów : 8

06 Lut 2009, 13:14

Potrzebuje czegoś takiego jak maluch tylko z mocniejszym silnikiem chodzi mi o coś tak taniego jak maluch np 700zł i z tanimi częściami bo chciałem zrobić mu porządny tuning jakie auta proponujecie??
skorpion-sko
Nowicjusz

Miejscowość: Zelów

06 Lut 2009, 22:13

Za kwotę około 700-1000 złotych kupisz przeważnie złom. Maluch to chyba jedyna opcja. Możesz oblukać jeszcze jakieś stare graty, tylko, że jeśli są teraz na chodzie to i tak w najbliższym czasie czeka cie remont silnika. O co ci chodzi z tym tuningiem, masz zamiar przerobić silnik, czy tylko wizualka?

[link do oferty na Allegro wygasł]

opcjonalnie taki złom możesz wyczaić. Tylko, że jako podłoże pod tuning to to jest najgorsze co może być. Lepiej dozbierać kilka tysięcy, a nie się pakować w graty za czasów stanu wojennego ;)
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

07 Lut 2009, 10:33

za tą kwote możesz kupić opla corse a silnik 1.2 albo 1.4 ja mam z tym słabszym silnikiem ale bez problemu 120 120 km/h wyciągnie wiem że to nie jest rewelacja i maluchem może wyciągniesz tyle samo tyle że w corsie jest więcej miejsca no i fakt faktem jest to że lepeij by ci było poczekać i odłożyć sobie więcej kasy niż takie graty kupować, ale jak dobrze popatrzysz to może jeszcze jakiegoś wysłużonego cieniasa dorwiesz
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

07 Lut 2009, 10:38

popatrzałem na post kolegi wyżej i moge ci polecić jeszcze favorit jest szybsza bo wyciągnie nawet 150 km/h i są tanie części do tego autka wiem bo rozbiłem takie auto siostrze
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

07 Lut 2009, 14:11

Z tuningiem chodzi mi o to że chce go poprzerabiać optycznie i morzliwje jak najbardziej zwiększyć osiągi oryginalnego silnika
dzięki za wszystkie odpowiedzi postaram się coś znaleść
skorpion-sko
Nowicjusz

Miejscowość: Zelów

07 Lut 2009, 22:28

Do Tuningu to polecam Seicento 0.9l lub lepiej 1.1l kolor: żółta perła itd. itp. :) no ale kaski do takiego SC musiałbyś trochę dołożyć :) nie wiem w jakich granicach teraz Seicento stoją ...
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Suzuki Jimny
    Mała terenówka Suzuki była już kiedyś dostępna ze zdejmowanym dachem. Ale najnowsza odsłona modelu, która ostatnio skradła serca wielu kierowców, nie doczekała się dotąd takiej odsłony. Są jednak spore ...