Prawo jazdy kat A

14 Maj 2008, 14:40

nie wiedzialem gdzie ten temat dac wiec wklejam tutaj bo najblizszy chyba..:D:P hehe

ostatnio krążą plotki ze na prawoj jazdy kat A od czerwca b.r. bedzie mozna zdawac dopiero od 24 lat.... :?
ale nigdzie głosno zmediow o tym nie słyszalem a to chyba byla by jakas drobna afera... :lol:
(bo przeciez w ameryce chyba mozna od 16...?? wiec troche nie na miejscu..)

a ja mam "osiemnastke" dopiero w listopadzie wiec bym sie nie załapał, dlatego mysle ze to tylko plotka?? :?:
a jak nie to bym sie załamał albo sprowadzil sobie jakas 600-tke i przerejstrowal na 50-tke... :twisted: (zart hehe)

[/b]
sali1001
Nowicjusz

14 Maj 2008, 16:24

heh 600 na 50? już widziałem taki motyw osobiście:) osobiście miałem 180na 50 zarejestrowana .a co do prawa jazdy to na forum w dziale przepisy juz gdzieś był poruszany ten temat.pozdro
espaniolluki
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fiat Tipo 5D i Station Wagon - dwie nowe wersje
    Fiat Tipo jest nowoczesnym samochodem kompaktowym. Wyrazisty charakter, prostota, funkcjonalność w połączeniu z bezkonkurencyjną ofertą cenową, to cechy, dzięki którym model został uhonorowany tytułem "Autobest" w ...
    Światowa premiera Volkswagena cross up!
    Volkswagen rozszerza ofertę samochodów cross o nowego członka New Small Family, o cross up!. To miejskie auto pojawi się na rynku już latem i obok CrossPolo, CrossGolfa i CrossTourana będzie czwartym zindywidualizowanym ...