Tak, zgadza się o ten artykuł właśnie mi chodzi. Chyba ze dwa lata temu przed wakacjami było. Pamiętam, że było napisane, że mój Golf III przekłamuje o około 8%.
Vectra 1.6 16v jechałem 200km/h ale z górki. Gps by pokazał jakieś 190 albo niecałe. A moją astrą 1.6 75KM najszybciej 195km/h ale także z górki . Fakt że ten licznik też trochę dodaje ale staram się o tym nie myśleć
Ja nigdy nie zbliżyłem się do granicy maksymalnej prędkości,ponieważ uważam,że jest to zbyt niebezpieczne,nie mamy dróg aby pozwolić sobie na taką prędkość. To wręcz szaleństwo.
Aplikacja z funkcją eRemote BMW ConnectedDrive dla BMW i Dostęp do informacji o planowaniu podróży możliwy jest przy pomocy smartfona lub systemów pokładowych pojazdu dzięki dedykowanej BMW i, smartfonowej aplikacji kompatybilnej z systemem operacyjnym iOS oraz Android. ...
Kłopoty z oświetleniem – jak sprawdzić stan oświetlenia? Zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami każdy pojazd, który został dopuszczony do ruchu musi mieć sprawne oświetlenie. Dotyczy to wszystkich świateł zamontowanych w samochodzie. Jeżeli podczas kontroli drogowej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.