Co do silnika to powiedz mi ile robisz rocznie kilometrów i miastem więcej czy trasą?
Mondeo MKIII w motorze TDDI - świetne zawieszenie. Vestra C też bardzo samochód.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
Skoda Vision RS - innowacyjne wnętrze Usportowione i wykonane z produktów najwyższej jakości – takie jest wnętrze Skody VISION RS. Kompaktowy, oddający dynamicznego ducha model RS można już teraz obejrzeć na udostępnionych przez markę szkicach i ...
Systemy zautomatyzowanej jazdy - bezpieczeństwo na drogach Kiedy myślimy o samochodach przyszłości, w pierwszej kolejności przychodzą nam na myśl koncepty o śmiałych liniach czy napędzie wodorowym. Tak naprawdę jednak najbliższą, ważną zmianą w motoryzacji będzie masowe pojawienie ...
Myślę, że za 22 tysiące najlepiej poszukać sensownego mondeo z dieslem. Silniki benzynowe przerobione na gaz są mniej żywotne.
Znalazłem kilka modeli, którymi mozesz byc zainteresowany:
filipo77 napisał(a):rocznie trzaskam 20 tysi, pół na pół
ciągnie mnie do primery - fajniaste wnętrze, tylko nigdy nissana nie miałem co myślicie o nissanie??
Samochód dość awaryjny (tak piszą w internecie - ja mam inna opinie), jak dla mnie fajne auto, tylko zawieszenie zdecydowanie za twarde. Szczerze mówiąc za tą cenę szukałbym Mondeo
Nissan Primera II 2.0TD 90KM, tak ale już III,nie Mondeo ,tak.Vectra C 2.2DTI125KM,jak najbardziej Jakie silniki są polecane szczególnie?!Ford wiadomo,wymieniłeś już,ale TDDI 116 konny,lub 2.0 TDCi 130KM.Tylko w te modele i tylko z tymi silnikami Diesla.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.