Pisalem do firmy co mi robila to napisal mi ze Egr jest otwarty a powinnien byc zamkniety bo wyłączeniu w ecu moze moja winna wtyczki nie wyciągnąłem od egr po wylaczeniu
Zrobili nowy plik wgrałem bez wtyczki pelno błędów nowych ale związanych z egr podłączyłem wtyczkę wszystko znikło ale nie na dlugo pojezdzilem troche a auto zaczelo skakac jak by mu paliwo odcinało i jeden blad jest 11d300 ale to chyba dpf nigdy nie mialem problemu z dpf
Toyota Auris Touring Sports pierwsze w pełni hybrydowe kombi Podczas Salonu Motoryzacyjnego w Genewie Toyota zaprezentuje Aurisa Touring Sports, czyli odmianę kombi kompaktowego modelu, którego druga generacja z sukcesem zadebiutowała w Europie na początku 2013. Przywrócenie ...
Teraz ewidentne Dpf zapchany bylo 119 g nie wiem czy wogule sie regeneracja nie włącza przez egr nie działający. Moje pytanie czy jak dam dpf do czyszczenia gdzies to problem zniknie tzn nie wiem jak zachowuje sie caly system jak jest wyłączony egr czy wykonuje regenerację czy nie ?
Wszystko poszlo nie tak. Teraz mam wycięty Dpf program zrobiony wylacZenie dpf egr a Auto nadal szarpie jak sie przyspiesza i nadal wyskakuje blad 14b700 odchylenie regulacyjne elementy y27/9 (nastawnik recyrkulacji spalin) jest zbyt duze. Tak jak by ciagle widzi dpf
Tak to jest akurat mialem sprzet ktag i potrzebowałem tylko programy tez to jest problemem ze na codzien mieszkam w De pewnie jak bym byl na miejscu to dal bym do kogos o by robili do skutku teraz to probuje jakos doprowadzić to do jakiegos skutki pozytywnego. Na poczatku jak zrobili stage 1 plus egr off piekne chodził przez miesiac biegi idealnie przełączał itd to wydaje mi sie ze chyba cos sie znają na rzeczy dopiero po tym czasie zaczęły sie problemy z tego co mysle przez to ze egr byl wyłączony nie wypalali dpf i sie zapchał
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.