Wiatam mam następujący problem z radyjkiem . Na początku wszystko było OK ale od jakiegoś czasu koledzy mowią że bardzo piszczy jak coś mówię coś się sprzęga nie mam pojęcia dlaczego.Mam radio onwa mk3 oraz antene cobra.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Czy wciąż opłaca się sprowadzać auta z zagranicy? Wraz ze spadkiem dostępności i wzrostem cen samochodów, zarówno nowych, jak i używanych, wielu kierowców szuka możliwości sprowadzenia wymarzonego auta z zagranicy. Na drodze do udanego zakupu mogą stanąć ...
Koledzy dobrze mówia sprawdzic reflektometrm SWR. A to że jest blisko Fm to nie ma zadnego znaczenia u mnie nieraz sie nawet baty stykaja i jedyne co zauwarzyłem to tylko SWR podnosi sie wtedy z 1,2 do 1,5 zadnego zauwazalnego spadku w nadawaniu/odbiorze nie ma.
Koledzy sprawdziłem radyjko reflektometrem jest idealnie zostaje tylko jedna możliwość zakłócenia z instalacji elektrycznej (radio podpięte pod zapalniczkę). Jak będe miał chwilkę to pociągne osobne zasilanie do radyjka moze to pomoże.
Kolego a jaki masz mikrofon do tego radia? Oryginalny czy kupowałeś jakiś? Jeżeli antena jest b.blisko gruszki w czasie nadawania to może się sprzęgać.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.