Witam. Mam problem w mojej lagunie RT z 95 r 2.0 8v. Auto gasnie mi przy gwaltownym zahamowaniu np przy dojedzie do świateł. Obroty ogólnie nie schodzą w takim samym tempie, raz elegancko do 1200 a czasami nawet do 300 światła przygasaja ale auto nie gasnie . Problem w tym ze nie raz zgasł po prostu i chce coś z tym zrobić .. proszę o pomoc
Masz w tym samochodzie LPG? Jeżeli tak to czy na PB masz taki sam problem? Hamujesz gwałtownie z wciśniętym sprzęgłem czy bez? Rozumiem że problem występuje już w ostatniej fazie hamowania po zatrzymaniu samochodu, czy tak? Może to wina silniczka krokowego który funkcjonuje nie prawidłowo (np. jest brudny).
Śmiała stylistyka nadwozia oraz unikatowe wnętrze Opla ADAM Model ADAM wprowadza do segmentu A docenianą już filozofię projektowania firmy Opel, polegającą na "łączeniu artystycznego kunsztu z niemiecką precyzją ". Opel ADAM - w przeciwieństwie do pojazdów firm konkurencyjnych ...
Hybryda do miasta? - jak sprawdza się hybryda w mieście, spalanie? Ciekawy temat odnośnie spalania w mieście hybryd różnych marek. Jak wiadomo hybryda najoszczędniej wypada właśnie w ruchu miejskim więc warto dodać w tym temacie kilka przykładów z rzeczywistym spalaniem. Ja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.