Witam. Mam problem i niewiem co w tej sytuacji dolega rav4 podczas odpalania. Chciałbym się poradzić was użytkowników co mam zrobić. Auto kupiłem jakieś 2tygodnie temu. Odpalając samochód stwierdziłem że ciężko pali (po TRZECH zakręceniach)-tak samo jest i teraz(Rano jak jest zimna to nawet więcej razy kręci-słychać nieraz jak by akumulator słaby?później jak już jest ciepła to po trzech zakręceniach zapala). Sprzedawca stwierdził i nawet dobry mechanik że to tak w toyotach jest, bo są wtryski denso-dobra ok.Wymieniając olej w swoim mieście inny mechanik stwierdził że ravka powinna normalnie palić(ale zabardzo nie był przekonany).Zaproponował mi czyszczenie wtrysków specjalną maszyną koszt ok.300zł, sprawdzenie rozrządu czy dobrze ustawiony. Ja myślę że to mogą tez być świece żarowe, kiedyś w golfie podobną sytację miałem. Proszę o pomoc będe bardzo wdzięczny.
Jeśli na gorącym też ciężko pali ,to świece wyklucz.Zacznij od jednego,akumulator podładuj porządnie,rozrusznik musi gwizdać a nie kolebać się jak stara baba przy wykopkach,to jest Diesel
Czy takie paliwa jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel mają potencjał? Audi jest przekonane co do potencjału paliw takich jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel, w związku z tym kontynuuje rozwój swej strategii e-paliw. Pracując nad rozwojem syntetycznej „e-benzyny”, cztery pierścienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.