Dzien dobry, Dzisiaj chcąc zapalić samochód nie dałem rady. Dobiega dziwny dzwięk podczas przekręcania stacyjki, ktory slysze pierwszy raz w zyciu (jakby grzechotanie) ... elektronika działa, ktoś sie orientuje co to moze byc? Ponizej zalaczam filmik z dzwiekiem, ponieważ nie moge tego zrobić w inny sposób w postaci linku. Jest to na tyle dziwny dzwięk, ze nie dam rady opisać go słowami. https://megawrzuta.pl/download/44b192eb ... 6ff75.html
Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...
Hybryda Plug-in - dlaczego pali więcej niż deklaruje producent? Przyglądałem się ostatnio wynikom jakie podają producenci odnośnie spalanie w tego typu hybrydach. To co mnie zaniepokoiło to bardzo niskie wartości które można uzyskać tylko w przypadku naładowanej całej baterii po ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.