REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jaka ingerencja? Co to znaczy ingerencja bo moim zdaniem nie ma to znaczenia ponieważ przy podstawowych rzeczach czasem ingerujesz w komputer bo musisz skorygować pewne parametry pracy silnika itd. Nie tylko ASO może podłączać się do komputera w samochodzie chyba ze masz w umowie ubezpieczenia specjalne zapisy.Kaczor77 napisał(a):biegły sądowy twierdzi, że była ingerencja w dane komputera
Nie chcę tutaj pisać cokolwiek przeciw autorowi tematu . Broń boże . Jednakże coś może być na rzeczy . Jest na necie spowiedż gościa który wykonuje szczegółową diagnostykę aut po unfalu na zlecenie FU i nie tylko. A wychodzą kwiatki że po wypadku nie zapisał się błąd Crash Data a jaśjki wystrzelone.Co wtedy ktoś ma myśleć o tym ?Kaczor77 napisał(a): po dokonaniu odczytów z komputera samochodu niby wyszło, że brakuje jakichś błędów potwierdzających owe zdarzenie. Ubezpieczyciel twierdzi że ja chcę wyłudzić odszkodowanie. Skierowałem sprawę do sądu, gdyż nie jestem oszustem, ale biegły sądowy twierdzi, że była ingerencja w dane komputera lub samochód został przygotowany do rozbicia, że zamontowałem uszkodzone elementy przed rozbiciem.