REKLAMA
Witam,
Proszę o pomoc, bo mam duży problem. Miałem niedawno stłuczkę i uderzyłem lewym bokiem z przodu w inne auto. Skutkiem tego zdarzenia trochę wygięła się blacha nad lewym przednim kołem.
Niestety - odblokowanie maski (rączka w środku auta, pod deską rozdzielczą) nie działa.
Próbowałem podważyć maskę i nacisnąłem nawet ten zamek (? - nie wiem jak to nazwać) na środku maski, którym odblokowuje się ją, żeby podnieść ją do góry po odblokowaniu rączką wewnątrz auta, ale samo to niestety nie wystarcza. Trzeba ją otworzyć, czego nie mogę zrobić.
szukam zatem kogoś z takim autem, żebym mógł zobaczyć w którym miejscu dokładnie rączka ze środka auta zwalnia zamek, żebym mógł spróbować się tam jakoś dostać.
Proszę pomocnych o kontakt, mail: [email widoczny po zalogowaniu] albo tel.: 605 996 497. Podjadę gdzie będzie trzeba, żeby tylko otworzyć u kogoś maskę, żebym mógł zobaczyć jak to funkcjonuje.
Zdjęcia można obejrzeć tu: [link do oferty na Allegro wygasł] - może ktoś będzie w stanie mi pomóc przez sam opis.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi,
marek garncarek