Prośba o pomoc. Jeżeli ktoś może pomóc. Mam Toyotę Corollę 1,4 D4D 90kM 2007r. Mam problem z odpalaniem auta, już były wymieniane 7 wtryskiwaczy niestety pojedyńczo a nie komplet 4szt. (mój błąd). Nie zawsze mam taki problem czasem pali bez problemu. Jak założe nowe wtryskiwacze odpala od tzw. draski a po jakimś czasie powraca problem.
Jeśli chodzi o te silniki,to typowe bolączki tyczą wtryskiwaczy właśnie,czasami trzeba zmienić tylko program sterujący jednostką,by wszystko działało jak należy.Niestety nie wiem ,czy tutaj występują wtryskiwacze kodowane
Parkowanie prostopadłe tyłem w 5 krokach Parkowanie prostopadłe tyłem nie należy do ulubionych manewrów dużej części kierowców. Choć ma liczne zalety, jest zwykle jednym z najsłabiej przećwiczonych sposobów parkowania, zwłaszcza w przypadku ...
Dziecko w samochodzie – uwaga na skutki przegrzania w zimie! Ujemne temperatury i pozostawiony na parkingu samochód nie są najbardziej ulubionym przez kierowców zestawieniem. Oszronione szyby przez które nic nie widać i wyziębione wnętrze sprawiają, że kierowcy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.