REKLAMA
witam wszystkich. Zagladam tutaj z powodu bardzo jak dla mnie wielkiego problemu, Kupiłem jakis czas temu samochód, spisałem umowe z gosciem i teraz ja jestem włascicielem. A ze prawko mam od niedawna i zniżek nie mam żadnych chciałbym siebie zrobić współwascicielem a szwagra włascicielem. Nie moge przepisać umowy z tamtym kolesiem co kupiłem pojazd od niego bo już mineło od kupna 2 miesiace i on pewnie umowe dostarczył do wydziału komunikacjnego czy gdzie sie tam zanosi takie umowy sprzadaży. Wiec taraz pytanie CO teraz moge zrobic Jaką umowe moge sporzadzić na zmiane własciciela i mnie zrobić współwlaścicielem Kolejny problem jest taki że nie zapłaciłem podatku i US od wzbogacenia(30dni od kupna samochodu) czy jakos tak. Moge ponieść jakies konsekwencji że go nie zapłaciłem Ostatni problem jest taki żę kupując samochód to miał ważne ubezpieczenie, gosćiu miał je wykupione na pół roku i teraz w grudniu sie konczy(PZU), i czy po skonczeniu tego ubezpieczenia musze przedłużyc to ubezpieczenie czy moge ubezpieczyć samochód w innej ubezpieczalni Dodam jeszcze żę od kupna samochodu, samochód stał w garażu.
Wielkie dzieki z góry za jakąkolwiek pomoc, pozdrawiam