Witam, mam taki nietypowy problem dotyczący żarówki w mojej hondzie. Kiedy odpalam auto i zapalam światła mijania to prawa lampa świeci ok a lewa tylko postojowa, muszę otworzyć maskę, poruszać kostką od żarówki i wtedy zaczyna świecić normalnie. Trochę to uciążliwe dlatego proszę Was o poradę co można z tym zrobić
A ja myślę, że wyjęcie złącza i jego oglądnięcie wyjasnie wszystko - najprawdopodbniej jest luz na tym złączu i nie ma styku - trzeba delikatnie ścisnąć obcęgami konektorki. Ale podejrzewam też, że mogą już te konektorki być wypalone i potrzebna będzie ich wymiana.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Porównujemy instalacje gazowe od I do V generacji: sekwencja górą Instalacje LPG tak jak silniki, które zasilają, stają się coraz bardziej skomplikowane. Przedstawiamy zasady działania układów od I do V generacji. Porównujemy je i radzimy, w jakich samochodach je zastosować, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.