REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dishman napisał(a):Uuuu chłopie, lubisz jeździć do mechaników.
1.Mazda 6 - słabe diesle, stosunkowo awaryjne. I nie za te pieniądze. Za te pieniądze szukaj Mazdy 3, a nie 6-tki.
2. i 3. Renault Laguna II i Renault Megane II - silniki dCi nie cieszą się popularnością. Bardzo czułe na paliwo. Do tego Laguna II cieszy się złą, straszną, makabryczną sławą związaną z wadliwością elektroniki, która steruje tam wieloma rzeczami.
4.Fiat Stilo w benzynie? To Ci wypije taki kombiak trochę wajchy. Tak jak auta z tego okresu potrafi go trapić elektornika, ale w przeciwieństwie do Laguny padają tutaj pierdoły. Poszukaj silnika JTD.
5.Ford Mondeo - za te pieniądze szukałbym Focusa Mk1. Zadbanego, a nie auto większego segmentu, który będzie problematyczny.
6.Peugeot 307 SW - oprócz tego HDI w tym samochodzie nie ma nic ciekawego.
Ja bym sobie sprawił albo Leona, albo Focusa Mk1, albo Toyotę Corollę.
tower napisał(a):a tak serio to wg mnie 25 tys to jest kasa za ktora idzie kupic cos fajnego i niestarego
Dishman napisał(a):do tego auto ma problem z rdzą, co jest taką samą porażką jak gnijący Mercedes okular.