Do opisu starych fotografii chciałbym zidentyfikować samochody z dwóch obrazków. Pierwsza fotografia z jednym samochodem z początku lat 50-tych, druga to przełom lat 60/70. Znajdzie się tutaj ktoś, kto je rozpoznał i mi pomoże?
Na drugim zdjęciu nr 1 wygląda jak Fiat 500, a pozostałe wyglądają mi na Warszawy. Jeszcze nie wiem czy 4 to nie czasem Wartburg ale trochę słabo widać i ciężko to zidentyfikować.
Dlaczego warto zadbać o dobrą widoczność podczas jazdy? Zwłaszcza jesienią kierowca powinien zadbać o czystość szyb oraz świateł w swoim samochodzie. To czas, gdy deszcze i mgła mogą negatywnie wpływać na widoczność, a w dodatku przy kiepskiej pogodzie auto łatwiej ulega zabrudzeniu. ...
Czy tempomat w samochodzie oszczędza paliwo? Używanie tempomatu może przyczynić się do oszczędności paliwa w pewnych okolicznościach, ale nie zawsze i o tym trzeba pamiętać. Jazda z wykorzystaniem tempomatu umożliwia utrzymanie stałej prędkości pojazdu, co pozwala na ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.