Prosze o informacje dotyczace fiata punto

19 Gru 2009, 23:49

Witam mam małe pytanko czy to co pisze w tej ofercie to jest prawda i czy wyszedł taki model silnika w puncie ????

[link do oferty na Allegro wygasł]

Prosze o szybką odpowiedz dzieki :):)

[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 22:55 ]
I czy warto go zakupic czy lepiej Bravo albo Brava do 14 tys
kamil1991233
Nowicjusz

Miejscowość: Dln

20 Gru 2009, 12:54

z tego co wiem , to widzialem kiedys punto z takim silnikiem w autokomisie, ale nie warto takiego kupowac, potem slaby dostep do czesci !
bravo byloby lepszym rozwiazaniem , moje drugie auto to bravo i powiem ci ,ze tez szukalem punto ale znalazlem bravo i jestem naprawde zadowolony, tylko unikaj silnika 1.4 12V . a roznica miedzy punto a bravo jest duza, naprawde tyle miejsca w srodku lepszy komfort itp .
pozdrawiam :wink:
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy

20 Gru 2009, 13:05

Za 14 tysięcy w sumie możnaby już zacząć szukać Stilo. [link do Gratka wygasł]
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

20 Gru 2009, 14:09

Z tego co wiem,to nie ma Punto II z silnikiem benzynowym 1,3... Natomiast jest 80-konna jednostka o pojemności 1,2 z 16-zaworową głowicą.Silnik ten spisuje się całkiem dobrze.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

20 Gru 2009, 14:21

ja jak mowilem, tylko raz widzialem punto z takim silnikiem w komisie , ale moze to byla pomylka
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy

20 Gru 2009, 14:42

UUu to czyli odpuszczam sobie to punto po co pakowac sie w błoto z częsciami i wyrywac włosy z głowy :)

[ Dodano: Nie Gru 20, 2009 13:46 ]
Jeszcze jedno pytanie co sądzicie o takim bravo

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kamil1991233
Nowicjusz

Miejscowość: Dln
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Yellow Edition
    W połowie 2018 roku Lexus wprowadził do europejskiej oferty model LC w wersji Yellow Edition. Nadwozie samochodu pomalowano jaskrawym, żółtym lakierem Vibrant Flare Yellow. Ta sama kolorystyka zagościła również ...
    Renault EZ-ULTIMO to samochód autonomiczny
    Warszawa posłużyła jako sceneria do dla filmu promocyjnego oraz realizacji sesji zdjęciowej najnowszego samochodu autonomicznego Renault EZ-ULTIMO, oficjalnie pokazanego po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Paryżu. W ...

20 Gru 2009, 17:51

Ja mam Bravo. Auto przyjemne, tanie w naprawie. Bardzo dobry silnik JTD. Oszczędny i dynamiczny. 105 KM na taki samochód to aż za dużo.
Sam teraz jakbym zmieniał samochód to chętnie przesiadłbym się na diesla. Oczywiście pod warunkiem, że dobrze utrzymany, bo jakby zaczął się sypać, to bym auto chyba na złom oddał.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika