Uzytkowanie pomimo malych odleglosci ( 100km tygodniowo + wakacje 1300km ) potrzebuje ekonomicznego samochodu w beznynie- gora 8l/100 gaz wchodzi w gre
almera, yaris, golf, a4, G55 AMG odpadaja
Chcialbym auto mlodsze niz 2002
podoba mi sie bardzo ta honda ale nie wiem czy nie jestem przycmiony przez ekscytacje wyboru. Auto Ładne a właściciel wzbudza zaufanie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
trudno ocenic cos po zdjeciach ale i tak prosze o opinie relacji cena/jakosc
pytanie 2 czy citroen c4(2002-2005) z jakims malym beznynowym nie bylby lepszy?
Ostatnio edytowany przez gracz84 26 Kwi 2016, 22:50, edytowano w sumie 2 razy
gracz84 napisał(a):Chcialbym auto mlodsze niz 2002
Daj sobie spokój z tym wymogiem, chyba, że masz na myśli młody model pod względem stylistyki Jak nie to ten Civic jest przykładem, że kupując rocznikiem kupisz trupa.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Moc zamknięta w żelu Pierwsze powstały jeszcze w połowie ubiegłego wieku. Obecnie znajdują coraz szersze zastosowanie także jako akumulatory samochodowe. Choć po dziś dzień niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić elektrolitu w innej postaci ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.