no sluchaj gdzies mam Auto Swiat z artykulem wlasnie o Lanosach,naprawde trafiaja sie okazy,maly przebieg,1wlasciciel,auto z salonu i serwisowane,mi z tych 3 osobiscie podoba sie ten 1 tylko komora silnika cos za bardzo czysta i tapicerka cos za bardzo wyjechana,dowiedz sie ile ma dokladnie przejechane i jaki typ silnika to jest bo jesli 8V to z gazem nie powinno byc problemow to wlasnie z Lanosa jednostka 1.5 8V z gazem wspolpracuje rewelka ale po mojemu jest to chyba raczej 16V bo ma moc 100KM a 8V mialo bodajze 86KM ale moge sie mylic a wracajac do przebiegu u mnie starzy maja Lanosa 1998r i przebieg autentyczny 111tys.km wiec troche ponad 10tys.km rocznie, chcesz cos wiedziec o Lanosie pytaj smialo
tutaj dosc ciekawa propozycja
[link do oferty na Allegro wygasł] tylko martfi mnie ten hak i auto jest troche do roboty ale chyba mozna nim normalnie jezdzic bo maska do lakierowania i troche zderzak pekniety ale przeciez jak nie przeszkadza mozna smialo jezdzic ale jesli nie to negocjujesz cene i samemu mozesz zrobic,pozdrawiam
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.